Τις βλέψεις του ενόψει της ερχόμενης σεζόν στην Γ’ Εθνική έδειξε ο ΚΑΟ Κορίνθου, αφού οι Πελοποννήσιοι κινήθηκαν πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Βέβαια το σύνολο του Ιμπραημάκη φάνηκε ότι φύλαγε το καλύτερο για το τέλος, καθότι ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μπένου, ο οποίος έχει φάει με το κουτάλι τις εθνικές κατηγορίες. Τέλος η ποιότητά του κι η μεγάλη εμπειρία του αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία των Κορίνθιων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Benos…done 
Benos Dimitris
Και κάπως έτσι…ηχηρά, ολοκληρώνουμε το ρόστερ της νέας σεζόν!
Ο Δημήτρης Μπένος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Αθλητής με πλούσιο και εξαιρετικό αγωνιστικό παρελθόν έρχεται στην Κόρινθο για να ολοκληρώσει τις επιλογές της διοίκησης και του προπονητή σε μια χρονιά ανασυγκρότησης και πρόκλησης.
Ο Δημήτρης έχει ύψος 2.02. Πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β” Εθνικής με τον Πανιώνιο.
Ξεκίνησε το 2004 από την Νίκαια ΕΑ για να ακολουθήσει ο Άρης Νίκαιας
στην Α ΕΣΚΑΝΑ. Το 2006 κάνει ντεμπούτο στην Γ’Εθνική, αγωνίζεται με τον Άρδητο όπου και παραμένει για δύο σεζόν. Ακολουθεί ο Μίλωνας για μια σεζόν , η Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας την επόμενη για να επιστρέψει στον Μίλωνα τη σεζόν
2010-2011.
Η σεζόν που ακολουθεί είναι καθοριστική. Ο Δημήτρης Μπένος παίρνει μεταγραφή στο Αιγάλεω και κάνει το ντεμπούτο του στην Β’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά θα φορέσει τη φανέλα του Γ.Σ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ όπου και αναδεικνύεται σε πρώτο σκόρερ.
Ακολουθούν δύο σεζόν με ανόδους, 2013-2014 με τον
Γ.Α.Σ. ΑΕΤΟΣ και 2014-2015 με την
Κ.Α.Ε. ΛΑΥΡΙΟ στην Α2 και Α1 αντίστοιχα.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. (2015-2016 Β’ Εθνική), Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΑΣ (2016-2017), Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (2017-2019) (Β’ Εθνική Άνοδος στην Α2’ Εθνική), ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Ο.Α. (2019-2020) (Γ’ Εθνική Άνοδος στην Β’ Εθνική), Α.Ο. ΜΙΛΩΝ (2020-2022) (Γ’ Εθνική Άνοδος στην Β’ Εθνική), ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. (2022 Β’ Εθνική), οι ομάδες και οι διακρίσεις που ακολούθησαν.
Ένα εξαιρετικό παρελθόν που εγγυάται ένα επίσης εξαιρετικό μέλλον!
Οι συζητήσεις του αθλητή με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Αντρέα Καλαντζή ολοκληρώθηκαν χθες με την επισφράγιση της συμφωνίας.
Δημήτρη, η Κόρινθος σε καλωσορίζει!