Ο Θοδωρής Αγόρης είναι ένας από τους πλέον ικανούς σουτέρ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, αλλά η φετινή του εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!

Συγκεκριμένα, ο άσος της ΚΑΠ έχει ξεκινήσει «καυτός» τη νέα σεζόν, μετρώντας 20 ολόκληρα τρίποντα σε 4 ματς (5 ανά βραδιά) αλλά και 73 πόντους σε αυτό το διάστημα (18 ανά βραδιά).

Έτσι, όπως συνεπάγεται, το 82% των συνολικών του πόντων επέρχεται από την περίμετρο, με τον έμπειρο σουτέρ να αποδεικνύεται ως μια από τις πιο σταθερές και αξιόπιστες λύσεις από το εν λόγω σημείο του παρκέ όχι μονάχα στην κατηγορία, αλλά σε όλα τα πρωταθλήματα πλην της Basket League.

Ταυτόχρονα, αξίζει όμως να αναφερθεί το γεγονός πως γενικότερα η αρμάδα της Αγίας Παρασκευής στηρίζεται εν πολλοίς στην ποιότητά της από το τρίποντο, αφού στα μέχρι στιγμής 4 παιχνίδια της στον 3ο όμιλο έχει ευστοχήσει σε 49 τέτοια σουτ (147 πόντοι δηλαδή), και οφείλει εκεί το 43% όλων των πόντων της -με τον Αγόρη από μεριάς του να ευθύνεται τόσο για το 41% των τριπόντων αλλά και για το 22% των πόντων!

Συνεπώς, έχοντας ως κύριο όπλο της αυτό το τόσο σύγχρονο όπλο, η ομάδα του coach Χατζηπανηγύρη μετράει 2 συνεχόμενες 90άρες αλλά και 85 πόντους μέσο όρο, ενώ τις φορές που πέτυχε πάνω από 10 αντίστοιχα σουτ σκόραρε τουλάχιστον 80 (είχε πετύχει 69 στην πρεμιέρα στην Πεύκη με 8 εύστοχα).

Τέλος, εκτός του Αγόρη, που είναι ασταμάτητος, ακολουθούν οι Παπάς και Φωτητζόγλου με 7 εύστοχα, ενώ οι Σιλιτζίρης και Άρχος έχουν πετύχει από 3.