Μόλις τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο Νότου ως αποτέλεσμα της αποχώρησης της Ιεράπετρας από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η πρωτοπόρος Λιβαδειά υποδέχεται τον Μίλωνα γνωρίζοντας πως η βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες δεν αποτυπώνει την πραγματική διαφορά ποιότητας αφού οι Νεοσμυρνιώτες είναι ικανοί για όλα.

Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει και ο -δεύτερος της βαθμολογίας- Παπάδος Γέρας απέναντι στην Πεντέλη. Η ομάδα της Μυτιλήνης θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά Β’ Εθνικής και να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο εντός έδρας στραβοπάτημα της Λιβαδειάς για να την πιάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί στο Κορωπί, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παπάγου. Οι “πράσινοι” θέλουν να ξεφύγουν για τα καλά από τη ζώνη του υποβιβασμού, εν αντιθέσει με τους “Στρατηγούς” που επιθυμούν να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Τέλος, ο Εργοτέλης δεν αναμένεται να συναντήσει μεγάλα προβλήματα απέναντι στην Παναγίτσα αφού η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλη.

Το πρόγραμμα:
Χαλκιά-Αναστασ. (16:00) Παναγίτσα – Εργοτέλης (Καλογερόπουλος Φ. – Φραγκούλη)
Μυτιλήνης (16:00) Παπάδος Γέρας – Πεντέλη (Λογοθέτης – Τσακαλογιάννης)
1ου Γυμν. Κορωπίου (17:00) Κορωπί – Παπάγου (Παυλόπουλος – Πολυχρόνης)
Λιβαδειάς (17:00) Λιβαδειά – Μίλωνας (Κοντίλης – Σοφιανόπουλος)

Η βαθμολογία (σε 10 αγώνες): Λιβαδειά 17*, Παπάδος Γέρας 16*, Παπάγου 15*, Πολυκράτης 15*, Ιωνικός Νικαίας 15*, Εργοτέλης 14*, Κορωπί 14*, Πεντέλη 13*, Μίλωνας 12*, Παναγίτσα 10*, Ιεράπετρα 9**.
*Έχουν κάνει το ρεπό τους
**Η Ιεράπετρα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα