Υπό τις οδηγίες του κόουτς Μιχάλη Ραχωβίτσα θα αγωνίζονται για ακόμα μια σεζόν τέσσερις παίκτες της Νίκης Αμαρουσίου, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την παραμονή των Βασίλη Κοντογιάννη (αρχηγός), Άρη Γιατράκου, Μάρκου Γεωργακόπουλου και Νίκου Μητρόπουλου.

Αναλυτικά:

“Τέσσερις ακόμη παίκτες παραμένουν στο “ερυθρόλευκο” δυναμικό, με την Νίκη να κρατά πλέον σημαντικότατο μέρος του κορμού της, στην προσπάθειά της να παρουσιαστεί πιο ισχυρή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Η Νίκη Αμαρουσίου και ο αρχηγός της αντρικής ομάδας μπάσκετ του σωματείου μας, Βασίλης Κοντογιάννης, θα συνεχίσουν τον κοινό τους δρόμο, που μετρά πια 15 σερί χρόνια. Ο κάπτεν παραμένει πιστός στη Νίκη, με την οποία φιλοδοξεί να ζήσει κι άλλες επιτυχίες. 

Τα δύο τελευταία χρόνια μάλιστα, στην Γ’ Εθνική είχε 9,2 πόντους μ.ό., με ποσοστό 52% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 1,2 κλεψίματα μ.ό.

Επίσης, παραμένει στη Νίκη και ο Άρης Γιατράκος, για 8η χρονιά στην σειρά. Την προηγούμενη διετία είχε 2,2 πόντους, 50% στα δίποντα και 2,2 ριμπάουντ.

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν, εξάλλου, θα βρίσκεται στο ρόστερ της Νίκης ο Μάρκος Γεωργακόπουλος, που λογίζεται και ως U-22. Ερχόμενος πέρσι από τη Β’ ΕΣΚΑ, άρπαξε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Είχε 13 λεπτά χρόνο μ.ό και 4 πόντους με 75% στα δίποντα.

Στο δυναμικό της Νίκης παραμένει και ο Νίκος Μητρόπουλος, που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Επέστρεψε πέρσι (μετά τον δανεισμό του) και είχε 6 λεπτά μ.ό. χρόνο συμμετοχής και 2,3 ριμπάουντ, ενώ λογίζεται -όπως ο Γεωργακόπουλος– και ως U-22″.