Ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλητή στο ερχόμενο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Νότου είναι ξεκάθαρος για τον Αετό και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται τα πάντα στον σχεδιασμό της ομάδας. Οι “κυανέρυθροι” έχουν ήδη κρατήσει τα βασικότερα στελέχη του περσινού ρόστερ και σε συνδυασμό με την απόκτηση του Γιώργου Τύρλα αρχίζουν να… δημιουργούν κάτι ξεχωριστό.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από τις 20/06, ο μεγάλος στόχος του Αετού αυτό το καλοκαίρι είναι ο Αλέξανδρος Μπάρδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έντονη κινητικότητα και στα υπόλοιπα μέτωπα. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου εξετάζει με μεγάλη προσοχή τις περιπτώσεις τεσσάρων πλεϊμέικερ με τον έμπειρο τεχνικό να καλείται να επιλέξει σε ποιον θα δώσει το χρίσμα.

Οι τέσσερις… επιλαχόντες είναι οι Δημήτρης Παπαντωνίου (29, 1.88), Χρήστος Βιδάλης (27, 1.89), Γιώργος Κερασοβίτης (31, 1.90, φωτό) και Μιχάλης Κουρής (23, 1.87).

Ο κόουτς Κώστας Παπαμάρκος εξετάζει ενδελεχώς και τις τέσσερις περιπτώσεις θέλοντας να καταλήξει σε αυτήν που θα εμπεριέχει το μικρότερο ποσοστό ρίσκου αφού θέλει να αποφύγει τυχόν λάθη στη νευραλγική θέση του πλεϊμέικερ. Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται κάποιος εκ των τεσσάρων να έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων, αν και έχει κατατεθεί πρόταση στον Μιχάλη Κουρή από την Δευτέρα (02/07).

Σε κάθε περίπτωση τα μεταγραφικά ζητήματα αναμένεται να έχουν κλείσει μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αφού οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θέλουν να αφήσουν ανοιχτούς λογαριασμούς.