Αλλαγές είχαμε στον πάγκο του Κεραυνού Αιγίου με την έναρξη του 2015 καθώς παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο Παναγιώτης Ζωντός, ο οποίος αποχώρησε λόγο σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Την θέση του στον πάγκο του Κεραυνού πήρε ο Αιγιώτης προπονητής Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος αύριο (Κυριακή 3/1) θα παρουσιαστεί στους παίκτες του Κεραυνού, ενώ αποτελεί έναν από τους εργάτες της ομάδας του Αιγίου, καθώς έχει υπάρξει και στο παρελθόν προπονητής της.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Α.Γ.Σ. Κεραυνού Αιγίου σεβόμενη το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο Παναγιώτης Ζωντός, έκανε αποδεκτή την παραίτησή του. Η επαγγελματική ευσυνειδησία του πρώην -πλέον- προπονητή της ομάδας μας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, καθώς παρότι το πρόβλημα προέκυψε πριν από περίπου ενάμιση μήνα, ο ίδιος παρέμεινε μέχρι σήμερα, θεωρώντας ότι η ομάδα έχει πετύχει πλέον τον αρχικό της στόχο, αυτόν της παραμονής στην κατηγορία. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και ευελπιστούμε σε νέα συνεργασία στο άμεσο μέλλον».

Δημοσίευμα του «samossports.com» αναφέρει ότι ο Ζωντός θα συνεχίσει την καριέρα του στην τοπική Αναγέννηση.

Ευχαριστούμε για την βοήθεια στο ρεπορτάζ και την φωτογραφία το aigialeiaspor.wordpress.com και τον Δημήτρη Τσερεντζούλια.