Ο δεύτερος γύρος μόλις ξεκίνησε στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ο Μίλωνας βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι στη Β’! Μετά τη νίκη επί του Ικάρου η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη έκανε το 10/10, απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο και αποτελεί κοινό μυστικό στην κατηγορία, ότι μόνο με… αυτοκτονία χάνεται πλέον η άνοδος…

«Κάναμε εξαιρετική δουλειά για 30 λεπτά στην άμυνα, είμαστε με το ένα πόδι στη Β’ Εθνική. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στους συνεργάτες μου και στη διοίκηση, τους έχουμε πάντα δίπλα μας. Θέλουμε ο Μίλωνας να έχει επόμενη μέρα στο ελληνικό μπάσκετ, στη Β’ Εθνική με μία αξιόλογη ομάδα», τόνισε ο Νίκος Καραγιάννης μετά το ντέρμπι του ομίλου.

Ο Νίκος Κόκκαλης, ηγέτης του Μίλωνα στο παιχνίδι, είπε μετά το ματς: «Ήμασταν πολύ σοβαροί από την αρχή, ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, ειδικά σήμερα το μυαλό μας δεν έφυγε καθόλου. Πρέπει να αυτοκτονήσουμε για να χαθεί η άνοδος». Στο κανάλι του Μίλωνα στο YouTube μίλησε ακόμα ο Σπύρος Μοτσενίγος, που είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν τελικός για εμάς και ουσιαστικά καθαρίζουμε την άνοδο σε ένα μεγάλο ποσοστό».

Τέλος, ο Νίκος Ψυλέας, GM των “πράσινων”, είπε: «Στήσαμε μία ομάδα από την οποία ξέραμε ακριβώς τι θα πάρουμε και όλα πήγαν δεξιά. Έχουμε σταθερή διοίκηση που είναι δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ο στόχος μας είναι να δείξουμε κάτι νέο στο ελληνικό μπάσκετ, κάτι που θα ομορφαίνει τη Νέα Σμύρνη και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Παρακολουθήστε highlights και δηλώσεις από το ντέρμπι της αγωνιστικής στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής: