Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει άμεσα τις αθλητικές δραστηριότητες της χώρας, καθώς έχουν “παγώσει” όλες εκτός από την Basket League όσον αφορά τον τομέα της καλαθοσφαίρισης.

Η συντριπτική πλειοψηφία όμως αυτών που ασχολούνται με το άθλημα είναι υπέρ της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, πέραν κάποιων μεμονωμένων περιπτώσεων. Ωστόσο οι περιπτώσεις αυτές έχουν επηρεάσει και όσους επιθυμούν να ξεκινήσει και πάλι η αγωνιστική δράση στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας μας.

Ένας από αυτούς που αντέδρασαν στις απόψεις αυτές ήταν και ο προπονητής της ομάδας του Μίλωνα Νίκος Καραγιάννης. Πιο συγκεκριμένα, ο πολύπειρος τεχνικός χαρακτήρισε σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ως αστείο το γεγονός πως υπάρχουν φήμες για διακοπή των πρωταθλημάτων. 

Δείτε την ανάρτηση του coach Νίκου Kαραγιάννη:

“Τα πρωταθλήματα του μπάσκετ πρέπει να συνεχιστούν. Μπάσκετ δεν είναι μόνο Α1. Με το καλό να βγούμε από την λαίλαπα του covid και να υπάρξει κανονικότητα. Όλα τα άλλα που ακούγονται για διακοπή των πρωταθλημάτων είναι τουλάχιστον αστείο”.

Τα πρωταθλήματα του μπάσκετ πρέπει να συνεχιστούν. μπάσκετ δεν είναι μόνο Α1. Με το καλό να βγούμε από την λαίλαπα του…

Δημοσιεύτηκε από Nikos Karagiannis στις Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020