Την κορυφή του Τουρνουά Λουτρακίου κατέκτησε η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία έδειξε καλό πρόσωπο στα δύο τελευταία της φιλικά πριν απο την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που είναι σε οκτώ ημέρες από σήμερα.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε το Τουρνουά με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με τον Δημήτρη Γκόφα και τον άμεσο συνεργάτη του, Χριστόφορο Γιατράκο, να κρατούν τα στοιχεία που τους άφησαν ικανοποιημένους και να σημειώνουν στα… τεφτέρια τους όσα πρέπει να διορθωθούν εν όψει του εκτός έδρας ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου.

Την πρώτη ημέρα (3/10), η Νίκη έπιασε αρκούντως ικανοποιητική απόδοση και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση του -διοργανωτή του Τουρνουά- Ποσειδώνα Λουτρακίου με 66-49.

Στον χθεσινό (4/10) τελικό, οι “κυανέρυθροι” βρήκαν απέναντί τους τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας (σ.σ. στον έτερο ημιτελικό, νίκησε τον Παλαίμωνα Κορίνθου), του οποίου και επιβλήθηκαν με 63-52, κατακτώντας τηνπρωτιά στο Τουρνουά του Λουτρακίου, στην πρόβα τζενεράλε για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων… Η απόδοση της Νίκης δεν κυμάνθηκε στα επίπεδα της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στον Ποσειδώνα, καθώς παρουσίασε σκαμπανεβάσματα, “χτίζοντας” μεγάλες διαφορές τις οποίες στη συνέχεια έχανε. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε με σχετική άνεση να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Ιωνικού και να τερματίσειπρώτη στο Τουρνουά.

Πλέον, η ομάδα μας μπαίνει στην τελική ευθεία και η προσοχή όλων στρέφεται εξ ολοκλήρου στην πρεμιέρα κόντρα στον δυνατό Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου.