Μπορεί οι εμπειρίες που έχει από τα παρκέ της Γ’ Εθνικής να είναι μηδενικές αφού το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας θα αποτελέσει το παρθενικό της στις εθνικές κατηγορίες, αλλά η Πεντέλη δείχνει πως σε οργανωτικό επίπεδο λειτουργεί κάτι παραπάνω από εύρυθμα.

Έτσι, η διοίκηση των νεοφώτιστων σε μία προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με τους εκπροσώπους του Τύπου παρέθεσε γεύμα την Πέμπτη (11/10) το βράδυ σε εστιατόριο των βορείων προαστίων, στο οποίο έδωσε το “παρών” και ο προπονητής του συλλόγου, Φίλιππος Ταμπάκης.

Ο νεαρός τεχνικός μιλώντας για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία τόνισε πως “θέλαμε στο ξεκίνημα της αθλητικής περιόδου, όσοι εργάζονται στα μέσα (ηλεκτρονικά και μη) και ενδιαφέρονται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να μας γνωρίσουν και να τους γνωρίσουμε. Να μην είμαστε η Α.Ε. Πεντέλης, αλλά να εκφραζόμαστε από την παρουσία μας ως φυσικά πρόσωπα”, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Επίσης οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδος μας δεν θέλαμε να είναι γράμματα και απόψεις σε μία σελίδα χαρτιού. Πιστεύουμε ότι η γνωριμία με αυτούς που κατ’ ουσίαν θα συνεργαστείς είναι απαραίτητη και βοηθάει στο να μην προκύπτουν λανθασμένα ή βιαστικά συμπεράσματα εκατέρωθεν. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες και ευελπιστούμε στην καλύτερη δυνατή συνεργασία“.