Το γεγονός, πως ο αγώνας με το Κρανίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, ανέφερε πρωτίστως ο Ανδρέας Κεσαπίδης. Ο προπονητής του Εσπέρου Πατρών, τονίζει πως, πέρα από την υποχρέωση της νίκης, υπήρχε στο μυαλό όλων και η προσφορά θεάματος στο κοινό, ενώ δίνει το δικό του «σύνθημα» εν όψει της συνέχειας, αρχής γενομένης στον αγώνα με το Πέραμα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική για το παιχνίδι, αφού υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Το Κρανίδι παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς. Εμείς θέλαμε να βγάλουμε την υποχρέωση και να παίξουμε καλό μπάσκετ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Το καταφέραμε, αλλά πλέον δεν μπορούμε να μείνουμε παραπάνω στο παιχνίδι με το Κρανίδι. Κοιτάζουμε το επόμενο στο Πέραμα, το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο καθώς ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που θα καίγεται, αφού δίνει μάχη για την παραμονή του».

«Δεν θα μετρήσουμε ποτέ ανάποδα. Μετράμε ανάποδα για να παίζουμε καλύτερο μπάσκετ. Σίγουρα κοιτάζουμε τον βαθμολογικό πίνακα και τι κάνουν οι αντίπαλοι, αλλά κυρίως κοιτάζουμε τι κάνει η δική μας ομάδα».