Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή(24/10) αναμέτρηση του ΚΑΟ Κορίνθου με τον Κεραυνό Αιγίου για τον Κώστα Κεφαλά, καθώς έπαιζε απέναντι στην παλιά του ομάδα, που υπηρέτησε για 5 ολόκληρα χρόνια, με τα 4 από αυτά να είναι συνεχόμενα.

Για αυτόν τον αγώνα αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα της Κορίνθου μίλησε ο έμπειρος γκαρντ στην ιστοσελίδα protionline.gr:

«Η αλήθεια είναι πως ένιωσα λίγο περίεργα και ήταν δύσκολο για μένα. Στην αρχή τουλάχιστον. Όμως, μέσα στις τέσσερις γραμμές οφείλω να κάνω τη δουλειά μου και να παίζω για την ομάδα μου. Έχω πολλούς φίλους στο Αίγιο και χάρηκα που είδα κάποιους στο γήπεδο».

Για τον Κεραυνό, ο έμπειρος γκαρντ είπε: «Πιστεύω ότι το άσχημο ξεκίνημα δεν αντιπροσωπεύει τη δυναμικότητα της ομάδας. Ο Κεραυνός είναι μία εντελώς νέα ομάδα φέτος και χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Έχει καλούς παίκτες και έναν προπονητή που είναι Αιγιώτης, προέρχεται από τον Κεραυνό και αγαπάει την ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία». 

Τέλος, για τον ΚΑΟ Κορίνθου, είναι απόλυτος: «Για εμάς μόνο ένας στόχος υπάρχει. Ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στη Β΄ Εθνική. Η Κόρινθος είναι πολύ οργανωμένο σωματείο με άριστο κλίμα και όλα λειτουργούν σε επαγγελματικά πλαίσια. Με τον Κεραυνό μπορεί να μην είμαστε τόσο καλοί όσο στο παιχνίδι της πρεμιέρας στην Πετρούπολη, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Καμία ομάδα δεν παίζει το ίδιο καλά σε όλα τα παιχνίδια. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Πηγή:protionline.gr