Μπορεί να είναι νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική, αλλά η Ζάκυνθος έχει δείξει αυτό το καλοκαίρι πως στόχος της δεν είναι απλά η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Οι “ερυθρόλευκοι” προχώρησαν στην ολοκλήρωση ακόμα δύο σπουδαίων μεταγραφικών κινήσεων καθώς ενέταξαν στο δυναμικό τους τους Ανέστη Τζινόπουλο (24, 1.88) και Χρήστο Τσιρώνη (20, 1.97).

Ο 24χρονος πλεϊμέικερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αίαντα Ευόσμου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην παραμονή των “κόκκινων” στην κατηγορία. Από την πλευρά του, ο 20χρονος φόργουορντ, παρά τις “γεμάτες” εμφανίσεις του, δεν μπόρεσε να κρατήσει την Απολλωνιάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Πλέον, το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί το παζλ της ομάδας του Γιώργου Σκροπολίθα είναι η απόκτηση ενός παίκτη κάτω των 22 ετών που θα αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο ως πάουερ φόργουορντ όσο και ως σέντερ.

Βιασύνη από πλευράς Ζακύνθου δεν υπάρχει καθώς ο στόχος της όσο το δυνατόν γρηγορότερης επάνδρωσης του ρόστερ επετεύχθη με τον κόουτς Γιώργο Σκροπολίθα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην “πρώτη” που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (27/08).