Ακόμη μία τρομερή μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο ΚΑΟΚ, φέρνοντας στις τάξεις του τον Μάριο Σακελλαράκη. Ο έμπειρος φόργουορντ, με θητεία σε ΑΕΚ, Περιστέρι, Δούκα, Κόροιβο, Ηράκλειο και Εργοτέλη, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, ώστε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την κορινθιακή ομάδα, η οποία βλέπει τον Δημήτρη Γκόφα να έχει πια ξεκάθαρα στα χέρια του, ένα ρόστερ που θα έχει στόχο, πορεία πρωταθλητισμού στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
 
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:
 
«Λίγες μέρες πριν το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων, υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά ακόμα ένα “δικό” μας παιδί, τον Κορίνθιο αθλητή ΜΑΡΙΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗ. Ο Μάριος ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Παλαίμωνα Κορίνθου και εν συνεχεία έπαιξε σε ΑΕΚ, Περιστέρι, Δούκα, Κόροιβο Αμαλιάδας, Ηράκλειο και Εργοτέλη. Επιπλέον ο Μάριος έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής ομάδας!! Τόσο με την Εθνική Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στην Αμαλιάδα το 2006 όσο με την Εθνική Νέων-Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2007 που διοργανώθηκε στη Σλοβενία.

Πέρυσι με τη φανέλα του Εργοτέλη αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια στο Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής, έχοντας 7 πόντους μ.ό.
 
Είναι 28 χρονών, έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4.
 
Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Μάριο που συστρατεύεται και αυτός στο “παγκορινθιακό” μας κάλεσμα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
 
Οι φωτογραφίες από την παρουσίαση του αθλητή μαζί με το μέλος του Δ.Σ. ΜΙΣΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ».