Η Παναγίτσα προσπαθεί να συναρμολογήσει σιγά-σιγά το… παζλ της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τη στιγμή που παραμένει μεγάλο… αγκάθι η προσπάθεια απόκτησης ενός ψηλού που θα κάνει τη διαφορά, με τις λύσεις στην αγορά να είναι εξαιρετικά περιορισμένες, γέμισε την περιφέρειά της με ταλέντο και ποιότητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα της Εύβοιας θα εντάξει σύντομα στο ρόστερ της τον Νικόλα Μανιάτη, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και αναμένεται να υπογράψει άμεσα. Ο 25άχρονος γκαρντ / φόργουορντ δεν πήρε ευκαιρίες πέρυσι στο Μαρούσι, αλλά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πιστεύει στις δυνατότητές του και γι΄ αυτό του έδωσε… ψήφο εμπιστοσύνης για να ενταχθεί στο ρόστερ που δημιουργεί.

Ο νεαρός άσσος διαθέτει πολύ καλό μακρινό σουτ και βγάζει ενέργεια στην άμυνα. Πριν από το Μαρούσι είχε βρεθεί σε κολέγιο του Καναδά, όπου έδειξε καλά δείγματα γραφής και τώρα ετοιμάζεται να κάνει τη διαφορά στα παρκέ της Γ’ Εθνικής με την Παναγίτσα. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι γιος του παλαιμάχου Ελληνοαμερικανού παίκτη του Ολυμπιακού, Τζίμη Μανιάτη, ο οποίος κατά την πενταετία 1992-1996 υπήρξε και βοηθός του Γιάννη Ιωαννίδη στον πάγκο των Πειραιωτών.