Η ΑΕ Σαντορίνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα σεζόν, ενώ καλεί και τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί στο θέμα της αιμοδοσίας και του εθελοντισμού. Η διοίκηση των Κυκλαδιτών προσπαθεί να κάνει το νησί έναν αθλητικό προορισμό με αφορμή το μπάσκετ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με το σύνθημα “Κοιτάμε μακριά…Στοχεύουμε ψηλά!” κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.

Στην ιστορική πρώτη συμμετοχή της ομάδας μας σε εθνική κατηγορία σε θέλουμε δίπλα μας, να γιορτάσουμε μαζί, να απολαύσουμε μαζί το άθλημα που αγαπάμε. Οι κάρτες διαρκείας “Gold” και“Platinum”, προσφέρουν πρόσβαση στους 13 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στον απαιτητικό Β’ Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Με την παρουσία σου βοηθάς την ομάδα μας να γίνει πιο δυνατή, να φτάσει πιο ψηλά. Σε θέλουμε δίπλα μας!

Η Οικογένεια της Α.Ε.Σ. σε καλεί να γίνεις μέλος και μιας άλλης ομάδας που δεν χάνει ποτέ. Γίνε εθελοντής αιμοδότης. Δώσε δέκα λεπτά από το χρόνο σου. Πάρε μέρος στον αγώνα της αιμοδοσίας που κερδίζει μόνο η ΖΩΗ.

Για την προμήθεια καρτών μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Αναστάσιο Κλαδιανό, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 20:00 – 23:00 στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε.Σ.