Ήταν 3 Μαϊού, σχεδόν έξι μήνες νωρίτερα, όταν ο Γιάννης Μητρόπουλος με ένα τζαμπ σουτ έγραφε το 75-74 για τον Κάδμο μέσα στην Πέυκη, και του χάριζε την παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Πλέον, η ομάδα της Θήβας έχει βάλει πλώρη για άλλα μονοπάτια, έχοντας κάνει το 3/3 στο 2o όμιλο της Γ΄Εθνικής, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στο ένθερμο κοινό της ομάδας, το οποίο ακολουθεί πιστά την ομάδα, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός Θήβας. Οι παίκτες του Αποστόλη Αναστασίου μετρούν 3 νίκες, με Σπόρτιγκ, Κύδωνα και χθες (Κυριακή 25/10) με το Μαρούσι εντός, πραγματοποιώντας πειστικές εμφανίσεις, και κερδίζοντας με περισσή ευκολία. Αυτό αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της ομάδας στην Γ΄Εθνική, και πλέον πηγαίνει στα Ιλίσια την επόμενη αγωνιστική για το 4/4, περιμένοντας στην Θήβα τον Πρωτέα Βούλας στις 8/11, στο πρώτο δύσκολο τεστ της σεζόν.

Το δόγμα της ομάδας του coach Αναστασίου, είναι η πανίσχυρη άμυνα της, και έτσι θέλει να προχωρήσει, έχοντας στόχο τα υψηλά πατώματα στο φετινό πρωτάθλημα.