Η ανακοίνωση της απόκτησης του Σίμου Ιωακειμίδη αποτέλεσε άλλη μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ΝΕΟΛ, που μετά τον Αλέξανδρο Σαρικα συνέχισε το μεταγραφικό του σχεδιασμό και πλέον απομένει ένα τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό κομμάτι στο… παζλ: αυτό του ψηλού. Ποιος θα είναι ο εκλεκτός;

Ο Δήμος Αγγελόπουλος αποτέλεσε υψηλό στόχο για τη φροντ λάιν του Μάρκου Τζουγανάτου, όμως δεν πείστηκε να μετακομίσει στο Ληξούρι, λόγω προσωπικών του και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι, οι νεοφώτιστοι έκαναν στροφή στον Σταμάτη Αναστασάκη και ετοιμάζονται να τον κλείσουν.

O 26άχρονος πλέον σέντερ έχει ύψος 2,04μ και τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Καβάλα, με την οποία αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η ποιότητά του κοντά στο καλάθι τον έκανε πρώτο φαβορί, ενώ το σημαντικό είναι πως μπορεί να απειλήσει και από μακρινή απόσταση. Οι νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog κοντά σε συμφωνία μαζί του.

Ο δυναμικός παίκτης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με επιτυχία σε Ιωνικό Ιωνίας, Μαντουλίδη, Αργοναύτη Καλαμαριάς, Αρκαδικό, Α.Ο. Αγρινίου και Ένωση Καβάλας. Η υπόθεσή του έχει δρομολογηθεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα με επιτυχία.