Το Ληξούρι ετοιμάζεται για την παρθενική του εμφάνιση στα εθνικά πρωταθλήματα με τη διοίκηση του συλλόγου να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μετά λοιπόν από την απόκτηση του Σίμου Ιωακειμίδη, οι Κεφαλλονίτες ετοιμάζονται για μια ακόμα σημαντική ενίσχυση. Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr η διοίκηση του Ληξουρίου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πέτρο Ανδρικόπουλο. Ο 21χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Αγία Παρασκευή έχοντας θετικό πρόσημο στην πορεία του και φέτος επιζητά το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Το Ληξούρι του προσφέρει τόσο το ρόλο όσο και το χρόνο αλλά και το συμβόλαιο που θέλει με αποτέλεσμα να απομένουν ουσιαστικά τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ο Ανδρικόπουλος προέρχεται από τις ακαδημίες του Αμαρουσίου και αναδείχθηκε πριν δύο χρόνια με τη φανέλα του Προμηθέα Χαλανδρίου, εκεί όπου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.
Εντός των επόμενων ημερών, αν όχι και ωρών, αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία, με το Ληξούρι να προχωρά με εντατικούς ρυθμούς για την συμπλήρωση των κενών του ρόστερ.