Ο ΑΓΣΙ είναι ο διαχρονικός εκπρόσωπος του ηπειρωτικού μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες και τη φετινή σεζόν θα ζήσει πιο έντονα από ποτέ τον ανταγωνισμό λόγω και της παρουσίας του ΠΑΣ Γιάννινα-Βίκος στην Γ’ Εθνική. Τα τελευταία χρόνια ο ΑΓΣΙ στηρίζεται αμιγώς σε ένα ρόστερ με νεαρά παιδιά που προέρχονται από την Ήπειρο ή είναι φοιτητές, όμως φέτος φαίνεται πως η διοίκηση του συλλόγου είναι αποφασισμένη να προσθέσει την απαιτούμενη εμπειρία και ποιότητα.

 Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του basketblog.gr, ο ΑΓΣΙ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάκη Θυμνιού. Ο έμπειρος παίκτης αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από τον Τρίτωνα μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ήδη οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προχωρημένες με την συμφωνία να είναι πολύ κοντά και αν όλα κυλήσουν ομαλά δεν αποκλείεται ο Θυμνιός να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 Αναμφίβολα μια τέτοια κίνηση θα ισχυροποιήσει τον ΑΓΣΙ ενόψει της νέας σεζόν, με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο να φαντάζει ως ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τη νέα σεζόν.