Ο Νίκος Μπόζιαρης αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ του φετινού ρόστερ του Πρωτέα Γρεβενών. Η ομάδα ήθελε να κρατήσει στις τάξεις της τον 24χρονο γκαρντ. Η διοίκηση του συλλόγου κάθισε στο τραπέζι μαζί του, τα βρήκε σε όλα με τον παίκτη και ο Πρωτέας ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Νίκος Μπόζιαρης ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στην ομάδα και στην προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η κίνηση αυτή ήταν η τελευταία που έκανε η διοίκηση. Με την παραμονή του Μπόζιαρη ολοκληρώθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πρωτέα και το ρόστερ κλείδωσε πλέον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτέα Γρεβενών για την παραμονή του Νίκου Μπόζιαρη:

“Με την ανανέωση της παρουσίας του Νίκου Μπόζιαρη  έκλεισε το φετινό ρόστερ του Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών.Ο 24χρονος αθλητής ( point guard) και συνάμα οπαδός του σωματείου μας από κούνια,αφού προέρχεται από τις ακαδημίες μας, συνδυάζει τις ικανότητες της ταχύτητας,της δύναμης, της τεχνικής και της αντοχής.
Η παρουσία του Nίκου στον Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών, σηματοδοτεί την αδιάρρηκτη συνέχεια των ακαδημιών του συλλόγου μας, με την ανδρική ομάδα, αποτελώντας ένα λαμπρό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.
Η Διοίκηση του Πρωτέα ευχεται στον Νίκο Μπόζιαρη υγεία και πολλές επιτυχίες στην νέα αγωνιστική περίοδο”.