Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ηγέτη της ομάδας, Μάνθο Σοφογιάννη ανακοίνωσε ο Έσπερος Λαμίας. Παράλληλα, σε άλλη ανακοίνωση, γνωστοποιεί την απόκτηση του Στάθη Ζαχαράκη από την ΑΓΕΖ.

Ο 37χρονος άσος θα συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά με τον Έσπερο Λαμίας, βοηθώντας τον στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (Νότος, 2ος Όμιλος), αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα χρέη υπευθύνου των ακαδημιών του συλλόγου. Από την άλλη, ο Ζαχαράκης, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΓΕΖ, θα προσφέρει κι αυτός τις υπηρεσίες του στους Λαμιώτες, ενισχύοντας σημαντικά τον Έσπερο.

Η ανακοίνωση για τον Μάνθο Σοφογιάννη:
 
«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Έσπερου Λαμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο του αθλητή που έχει συνδέσει το όνομά του με το μπάσκετ της Λαμίας, Μάνθου Σοφογιάννη. Ο φυσικός ηγέτης της ομάδας θα φοράει τη φανέλα του συλλόγου μας και τη νέα χρονιά, προσθέτοντας τεράστια εμπειρία στο ρόστερ. Στο παρελθόν έχει διατελέσει για πολλά χρόνια αθλητής της Α1 Κατηγορίας (Νήαρ Ηστ, Ιωνικός Ν.Φ., Ηράκλειο), και τα τελευταία τέσσερα χρόνια τιμάει τον σύλλογό μας. Επίσης και τη νέα χρονιά θα αναλάβει το πόστο του υπευθύνου προπονητή των ακαδημιών του συλλόγου μας. Με τιμή, το Δ.Σ.».
 
Η ανακοίνωση για τον Στάθη Ζαχαράκη:
 
«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Έσπερου Λαμίας ανακοινώνει την απόκτηση του Στάθη Ζαχαράκη (small forward), ο οποίος ανδρώθηκε μπασκετικά στην πόλη μας, και θα αποτελέσει βασικό γρανάζι στην μηχανή της ομάδας μας την νέα αγωνιστική χρονιά. Πέρυσι αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ΑΓΕ Ζακύνθου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Με τιμή, το Δ.Σ.».