Οι ανανεώσεις συμβολαίων διαδέχτηκαν την εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση του Αετού με την απόκτηση του Γιώργου Τύρλα. Οι “κυανέρυθροι” διατήρησαν στο δυναμικό τους δύο από τους καλύτερους παίκτες της περυσινής σεζόν καθώς στο κλειστό του Στρέφη θα συνεχίζουν να αγωνίζονται οι Μουράτης Κούσουλας και Σεραφείμ Θέος.

Αμφότεροι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στο περσινό πρωτάθλημα και, παρά τις προτάσεις από άλλες ομάδες, προτίμησαν να συνεχίσουν στον Αετό επιδιώκοντας στην δεύτερη χρονιά τους στην ομάδα να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου στη Β’ Εθνική.

Οι Κούσουλας και Θέος να συμφώνησαν με τη διοίκηση του Αετού, κάτι που, όμως δεν είναι σίγουρο και για την περίπτωση του Παναγιώτη Μακρόπουλου. Οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση αυτές τις ημέρες για να αποσαφηνιστεί το αν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία ή θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Εξάλλου, μία εξαιρετική περίπτωση παίκτη με μεγάλη εμπειρία εξετάζουν οι άνθρωποι των “κυανέρυθρων”. Οι διοικούντες τον σύλλογο βρίσκονται σε συζητήσεις με παίκτη που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α2, αλλά, προς το παρόν, κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομά του.