Σε μία μεταγραφή που μπορεί να μην έχει… μεγάλη προβολή, αλλά αναμένεται να αποδειχθεί “λίρα εκατό” προχώρησε ο Ηρόδοτος. Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σπύρου Γεωργούτσου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει φορέσει τη φανέλα των Δούκα, Νήαρ Ηστ, Τερψιθέας και Χαραυγιακού.

Πλέον, η ομάδα του Μανόλη Δημητριάδη στρέφει την προσοχή της στην απόκτηση ενός πόιντ γκαρντ που θα κάνει τη διαφορά αφού πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να κάνουν… την οικονομική υπέρβαση για τη νευραλγική θέση του “κουμανταδόρου“.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε το φίλαθλο κοινό του ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ότι κάναμε δικό μας έναν παίκτη με εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες (Α2 και Β’ Εθνική), που αναμένεται να δώσει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα μας.

Ο λόγος για τον Σπύρο Γεωργούτσο! Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει ύψος 1,98 και έπειτα από αρκετές συζητήσεις που είχε με ομάδες των Αθηνών σε επίπεδο Β’ Εθνικής απάντησε θετικά στην πρόταση μας που αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Προηγούμενες ομάδες Δούκας, Νήαρ Ηστ, Τερψιθέα και Χαραυγιακό“.