Η “τρύπα” που υπήρχε στη θέση του πλεϊμέικερ αποτελούσε έναν σημαντικό βραχνά για τους ανθρώπους του Ψυχικού. Τελικά, όμως, η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα φρόντισε να “οχυρωθεί” στη συγκεκριμένη θέση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού απέκτησε τον Χρήστο Βιδάλη (27, 1.88), όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι “κυανοκίτρινοι”.

Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ διαθέτει πολυετή εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, και δη αυτή της Α2, κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί καταλυτικό στην πορεία του πρωταθλήματος.

Το who is who του Χρήστου Βιδάλη

“Προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, με τον οποίο αγωνίστηκε, μάλιστα, για ένα χρόνο (2002-03) και με την ανδρική ομάδα υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στη συνέχεια, φόρεσε κατά σειρά τη φανέλα των Ιωνικού Νικαίας (2003-’05 σε Α2 και Β’ Εθνική), Παλαιού Φαλήρου (2005-’07 σε Α2 και Β’ Εθνική), ICBS (2007-’08 στην Α2), Δάφνης (2008-’09 στην Α2), Ηλυσιακού (2009-’10 στην Α1), Αμύντα (2010-’11 στην Α2) και, εσχάτως, του Παγκρατίου (2011-’12).

Η περσινή σεζόν, όμως, δεν ήταν “γεμάτη” για τον έμπειρο πόιντ γκαρντ καθώς υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, κάτι που του έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστεί με τα χρώματα των “ροσονέρι” μόλις 15 φορές μετρώντας κατά μέσο όρο 3.6 πόντους και 1.7 ριμπάουντ σε 14.6 λεπτά συμμετοχής”.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των βορείων προαστίων στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ψυχικού που έδειξαν με τη στάση τους πόσο πολύ με ήθελαν. Θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Δεν κρύβομαι, στο Ψυχικό ήρθα για να διακριθώ με την ομάδα και να συνδυαστεί η επιτυχία της ομάδας με την δική μου. Πλέον, οι ομάδες με τις οποίες μπορείς να ασχολείσαι επαγγελματικά στην Ελλάδα είναι πολύ λίγες και χαίρομαι που έγινα μέλος σε μία από αυτές”.