Το όνειρο της απόκτησης του Αλέξανδρου Μπάρδα δεν υλοποιήθηκε για τον Αετό, με τους ανθρώπους της ομάδας να στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους σε άλλες λύσεις για να κλείσουν την τρύπα που υπάρχει στη θέση του σμολ φόργουορντ. Το όνομα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας των “κυανέρυθρων” είναι αυτό του Νίκου Πέττα (31, 1.95).

Ο 31χρονος φόργουορντ αποτελεί, πλέον, τον διακαή πόθο των ανθρώπων του Αετού, οι οποίοι θέλουν να στηρίξουν πάνω τους ένα μεγάλο μέρος της προσπάθειας που θα καταβάλλουν για την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο Νότου και την απευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική. Ο Πέττας την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 με τα χρώματα της Δόξας Λευκάδας όντας ένας από τους ηγέτες της ομάδας του Νίκου Βουρνά προς την παραμονή στην κατηγορία.

Εξάλλου, το θέμα της παραμονής του Πάνου Μακρόπουλου (27, 1.99) εξακολουθεί να απασχολεί τους διοικούντες τον Αετό με τον 27χρονο παίκτη να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες τόσο της κατηγορίας όσο και της Β’ Εθνικής.