Η Ακράτα μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα μετά και την ήττα από τον Κεραυνό Αιγίου στο ντέρμπι της Αιγιαλείας, όμως το κλίμα αντιστράφηκε επτά μέρες αργότερα μετά τη νίκη επί της ΕΑ Πατρών.

Η ομάδα φέτος είναι πιο ενισχυμένη από ποτέ έχοντας ένα από τα πιο μεγάλα ρόστερ της κατηγορίας, ενώ και ο Παναγιώτης Ζώντος στον πάγκο της ομάδας αποτελεί μία από τις σταθερές επιλογές, όντας γνώστης της κατηγορίας.

Το κλίμα στα αποδυτήρια και ανάμεσα στους παίκτες είναι αρκετά καλό με τους ίδιους τους παίκτες να θέτουν ψηλά τον πήχη για την φετινή σεζόν, κοιτάζοντας όμως τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Πλέον όλα τα βλέμματα έχουν πέσει στον κυριακάτικο αγώνα με την Νέα Ιωνία, όπου άπαντες στην αχαϊκή ομάδα θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη σε μία δύσκολη έδρα με τους νεοφώτιστους να μην αστειεύονται.

Στα συν της ομάδας είναι φυσικά και οι πολύ καλές εμφανίσεις του Γιάννη Θανόπουλου, ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και του… παλιού, Σάκη Βεσκούκη, ενώ όλοι περιμένουν να μπουν πλήρως στο κλίμα και οι νέες προσθήκες του συλλόγου.