Ο Μιχάλης Πελεκάνος μπορεί να απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, όμως βρίσκεται παράλληλα σε αναζήτηση ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο έμπειρος σμολ φόργουορντ μετά από μία αρκετά καλή σεζόν με τον Πανιώνιο όπου πανηγύρισε την άνοδο στα σαλόνια της Α1, θέλει να μπει σε νέες περιπέτειες.

Δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή οι ομάδες που είναι πιο κοντά στην απόκτηση του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr είναι ο Αίολος και ο Οίακας Ναυπλίου. Ο Αίολος μετά την απόφαση του υποβιβαστεί στην Γ Εθνική μπορεί να έχει μειώσει το μπάτζετ του, όμως είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση για να φέρει στον Αστακό έναν παίκτη που μπορεί να αναλάβει ηγετικές ικανότητες.

Απο την άλλη ο Οίακας Ναυπλίου στην παρθενική του συμμετοχή στην Γ’ Εθνική θέλει να κάνει μία μετεγγραφή-βόμβα. Μπορει οι νεοφώτιστοι να έχουν κλείσει σχεδόν τις μετεγγραφές τους, όμως θέλουν να αποκτήσουν και τον Πελεκάνο προκειμένου να μπουν με αλλή δυναμική στο πρωτάθλημα.

Ο Πελεκάνος βρίσκεται σε συζητήσεις και με τις δύο ομάδες και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να κάνει γνωστή την απόφαση του.