Ξεκούραση… τέλος και επιστροφή στο παρκέ για την Νίκη Αμαρουσίου, μετά το ολιγοήμερο ρεπό ελέω εορτών, με το νέο τεχνικό της ομάδας μας, τον Γιώργο Κωλέτση, να έχει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του.

Ο νεοπροσληφθείς κόουτς, ο οποίος αποτελεί “γέννημα-θρέμμα” της ομάδας των Βορείων Προαστίων και επέστρεψε στους κόλπους της έπειτα από πέντε σεζόν, παρουσιάστηκε στους παίκτες από τη διοίκηση της ομάδας και εν συνεχεία πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή της για το 2015.

Φυσικά, ο Γιώργος Κωλέτσης ξανασυνάντησε και… παλιούς γνώριμους, αφού ο αρχηγός Βασίλης Κοντογιάννης, ο Ανδρέας Τσέκενης και ο Άρης Γιατράκος βρίσκονταν υπό τις οδηγίες του και στην προηγούμενη θητεία του, στον πάγκο της Νίκης Αμαρουσίου.

Στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες, ο Γιώργος Κωλέτσης υπογράμμισε ότι: “Είναι τιμή και χαρά μου που θα συνεργαστούμε. Αυτό που θα επιδιώξουμε καταρχάς είναι να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Να φεύγουμε χαρούμενοι από το γήπεδο. Επίσης, εκείνο που θέλω από εσάς είναι να τα δίνετε όλα στην προπόνηση, να συνεχίσετε την πολύ σκληρή δουλειά, γιατί μόνο αν χύσουμε… τόνους ιδρώτα στο παρκέ, μπορούμε να πετύχουμε. Παραλαμβάνω μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς των τελευταίων ετών, αρχίζοντας από τον Δημήτρη Χουχουλή και τον Μιχάλη Ραχωβίτσα, μέχρι και τον Δημήτρη Γκόφα τον τελευταίο χρόνο. Και η διοίκηση και εγώ πιστεύουμε πολύ σε εσάς και θεωρώ ότι ακόμη δεν έχετε αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Η Νίκη “χτίστηκε” φέτος για την άνοδο και δεν παρεκκλίνουμε καθόλου από αυτόν μας το στόχο. Πάμε να “ματώσουμε” για να ανεβάσουμε την ομάδα στη Β’ Εθνική! Καλή χρονιά να έχουμε!”.