Επίσημο παιχνίδι μετά τις 9/5/2015 και την αναμέτρηση με τον Ερμή Λαγκαδά έδωσε ο ΟΦΗ, ο οποίος υποδέχθηκε στο ενθουσιώδες ΒΑΚ τη Νίκη Αμαρουσίου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κερδίζοντας την με 88-80. Ο προπονητής της Κρητικής ομάδας, Γιάννης Κόκκινος σε δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση του ότι όσο κυλάει το πρωτάθλημα η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό.

Αναλυτικά :

Όπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ «αντιμετωπίσαμε μια καλοδουλεμένη ομάδα. Με αυτοματισμούς. Η δουλειά του προπονητή της φάνηκε στο γήπεδο. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου καλές αμυντικές αντιδράσεις στο παιχνίδι της Νίκης. Αυτό το διορθώσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου πήραμε μια διαφορά και τη συντηρήσαμε. Έχουμε έμπειρα παιδιά όπως ο Ξενάκης, ο Αγαπιάδης και ο Μαιστρέλης.

Κολλήσαμε λίγο στη ζώνη που έπαιξε η Νίκη στην τελευταία περίοδο και μέχρι να βρούμε τις λύσεις είχαμε πρόβλημα.Αποφύγαμε όμως στην άμυνα μας να γυρίσει η Νίκη το σκορ και έτσι πήραμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι, ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε πως «τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι.

Οσo περνάει το πρωτάθλημα θα γινόμαστε καλύτεροι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ για την βοήθεια που μας πέρασε.

Βλέπω ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε. Ελπίζω να τους ευχαριστήσαμε και να τους έχουμε στα εντός έδρας παιχνίδια συνέχεια κοντά μας».

ofi niki amarousiou kosmos kapnogono

ofi niki amarousiou kosmos paiktes kapnogono

photos: basketaki.news