Αποστολή εξετελέσθη για τον Πολυκράτη χθες το βράδυ αφού στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα του Μιχάλη Θάνου πήρε αυτό που ήθελε. Ήτοι το “διπλό”. Οι “κυανέρυθροι” ταξίδεψαν στην Κρήτη για τις αναμετρήσεις με Ιεράπετρα (χθες) και Εργοτέλη (αύριο) με σκοπό να επιστρέψουν στη Σάμο έχοντας στις αποσκευές τους τουλάχιστον ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Και το κατάφεραν με όπλο την εξαιρετική αμυντική τους λειτουργία. Η κούραση, όμως, είναι ένα πρόβλημα εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, όπως τόνισε στο basketblog.gr ο προπονητής του Πολυκράτη, Μιχάλης Θάνος.

“Σίγουρα είμαστε κουρασμένοι από το ταξίδι και το γεγονός ότι θα χρειαστεί μέσα σε 48 ώρες να παίξουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε. Ο Εργοτέλης θα έχει το άγχος γιατί προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Άμα καταφέρουμε και πάρουμε τη νίκη θα είμαστε σε πλεονεκτική θέση εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των “κυανέρυθρων”, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στο αυριανό παιχνίδι.