Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης επέστρεψε στις νίκες, περνόντας από το Ίλιον και ευχαριστήθηκε το ρεπό του, βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του ενόψει τις κρίσημης αναμέτρησης με την Ερμιονίδα, για την 20 αγωνιστική του πρώτου ομίλου νότου της Γ Εθνικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Νέας Σμύρνης συνεχίζουν την πορεία τους με στόχο την άνοδο στην Β Εθνική, όντας στην 2η θέση, πίσω από την Δάφνη Δαφνίου και σύμφωνα με τον Νίκο Λάβαρη το παιχνίδι με την Ερμιονίδα είναι κομβικής σημασίας για την συνέχεια. Ακόμα ο έμπειρος φόργουορντ σε δηλώσεις του τόνισε πως υπάρχουν 11 παιχνίδια στα οποία η ομάδα δεν πρέπειθ να χαλαρώσει καθόλου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση με τον Ίλιον: «Επειδή χάσαμε από την Πεύκη στην έδρα μας είχαμε όλη την βδομάδα την πίεση ότι αν θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας έπρεπε να πάμε να κερδίσουμε μέσα στο Ίλιον σε μια δύσκολη έδρα που έχει ίδιους στόχους με μας. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά».

Για τον παιχνίδι με την Ερμιονίδη: «Τώρα είχαμε μια βδομάδα ρεπό να ξεκουραστούμε λίγο και να γεμίσουμε κάπως τις μπαταρίες μας γιατί παίζουμε στην έδρα μας με την Ερμιόνη που παίζει κι εκείνη για την σωτηρία της. Έχουμε ακόμα 11 παιχνίδια κι όπως έχουμε πει με τα παιδιά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου να επιτευχθούν οι στόχοι μας».