Η Ομάδα του Έσπερου αντιμετωπίζει το Κρανίδι εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική του πρώτου όμιλου του Νότου της Γ’ εθνικής και θέλει μόνο τη νίκη! Για να το πετύχει όμως αυτό πρέπει να δείξει σοβαρότητα και μεγάλη συγκέντρωση, σύμφωνα με τον Δημήτρη Λυμπέρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου φόργουορντ:

“Στόχος μας είναι η νίκη, αλλά δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε σοβαροί στο γήπεδο. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να κάνουμε ότι μας έχει πει ο κόουτς Κεσαπίδης. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο καθώς ο αντίπαλος έχει απολογισμό μια νίκη στις 6 αγωνιστικές, συνεπώς θα πιέσει πάρα πολύ για το αποτέλεσμα. Για αυτό λέω ότι εμείς πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας και να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

 
Για το πρωτάθλημα: : “Θα χώριζα τις ομάδες σε δύο γκρουπ. Οι πρώτες 6-7 μπορούν να διεκδικήσουν άνοδο και οι άλλες 7 παλεύουν για τη σωτηρία. Αυτό σημαίνει ότι σιγουριά δεν μπορεί να αισθανθεί καμία ομάδα σε κανένα παιχνίδι. Όλα έχουν το δικό τους βαθμό δυσκολίας και ανεξάρτητα έδρας και αντιπάλων, τα φαβορί εάν δεν παίξουν καλά θα έχουν πρόβλημα“.