O Πανναξιακός ετοιμάζεται για την “παρθενική” του εντός έδρας αναμνέτρηση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς θα υποδεχτεί τον επίσης “νεοφώτιστο” Τρίτωνα στο Δακ της Νάξου(18/10,15.00).

Μετά την εκτός έδρας νίκη του στην πρεμιέρα απέναντι στο Ηρόδοτο, ο Πανναξιακός θέλει να πραγματοποιήσει ξεκίνημα με το “δεξί” και στην έδρα του. Η παρουσία των φιλάθλων της ομάδας θα είναι σημαντικός παράγοντας, με τον Σπύρο Μάκαρη να απευθύνει, μέσα από την ιστοεσελίδα της ομάδας, κάλεσμα στον κόσμο, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ελάτε όλοι το μεσημέρι (15.00) της Κυριακής (18/10) στο ΔΑΚ Νάξου. Ελάτε να διασκεδάσουμε. Γεμίστε το γήπεδο. Ελάτε να δούμε όλοι μαζί εδώ στο νησί μας τι σημαίνει μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Να μάθει ο κόσμος της Νάξου και να αγαπήσει ακόμα περισσότερο το μπάσκετ, το άθλημα του Έλληνα. Αυτό που του ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλο. Και μην ξεχνάμε γράφουμε ιστορία την Κυριακή. Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα δώσουμε εντός έδρας σε εθνικό επίπεδο. Όλοι θα μιλάμε για αυτόν τον αγώνα. Οπότε δεν πρέπει να λείψει κανείς σε αυτή τη γιορτή, που είναι αφιερωμένη σε εσάς,  τους φίλους της ομάδας που όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίξατε”.