Ο Έσπερος Καλλιθέας, είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να νικήσει τον Ερμή στην έδρα του κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου. Στη ρεβάνς, στο “σπίτι” του Εσπέρου αυτή τη φορά, σε ένα ματς που το σκορ είχε αρκετές διακυμάνσεις, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βγούν αλλώβητοι απο το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής και να συνεχίσουν τη νικηφόρα τους πορεία.

Ο προπονητής του Εσπέρου Καλλιθέας, Αντώνης Μάντζαρης φάνηκε ευχαριστημένος απο την εμφάνιση της ομάδας του και δικαιωμένος απο το αποτέλεσμα: ” Για εμάς ήταν ένα ντέρμπι, παίζαμε με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Σήμερα παρουσιαστήκαμε έτοιμοι με όπλο μας την άμυνα και δεχτήκαμε κάτω απο 70 πόντους που είναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ οτι είμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αν εξαιρέσουμε το πρώτο εξάλεπτο, ελέγχαμε το ρυθμό και πήραμε μια δίκαιη νίκη.

Επίσης, συμπλήρωσε: ”Έχουμε μια σειρά δύσκολων αγώνων, αρχής γενομένης απο το προηγούμενο ματς στον Λοκρό, σήμερα αντιμετωπίσαμε τον Ερμή που είναι εξίσου δυνατή ομάδα και στη συνέχεια πάμε στη Λαμία. Κάθε νίκη για εμάς είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα μπροστά”.