Είναι όμορφο συναίσθημα να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις!  Είμαστε στη δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας του καθαρά μπασκετικού camp που διοργανώνει ο Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ.
Το 2ο I.B.C. φέτος στηρίχθηκε όχι μόνο στα 67 παιδιά ( 22 περισσότερα από πέρυσι!) που γέμισαν τις εγκαταστάσεις του Β κλειστού Ιλίου, αλλά και στις διαρκείς προσπάθειες για μεγαλύτερες παροχές τόσο στις συνθήκες όσο και στις αλλαγές του προπονητικού προγράμματος.
Πέρυσι τα σχόλια ήταν κολακευτικά για το προπονητικό πρόγραμμα, με μόνο «παράπονο» των συμμετεχόντων ότι δεν είχαμε καλεσμένους! Πέρυσι ήταν μία συνειδητή επιλογή μας!
Φέτος όμως εκτός από την επίσκεψη του διεθνή διαιτητή κ. Ζαβλανού είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε και 2 αθλητές της Α1 και μάλιστα διεθνείς! Από τη γεμάτη εμπειρίες παλαιά φρουρά διεθνών είχαμε καλεσμένο το ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ενώ από τους νέους αθλητές και μάλιστα σε επίπεδο ευρωλίγκας είχαμε το ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ!

ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ        ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ
Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή γιατί και τα 2 αυτά «παιδιά» προέρχονται από τη δυτική όχθη της Αθήνας , είναι τα παιδιά που μετουσίωσαν το όραμά τους και αναρριχήθηκαν στα υψηλότερα κλιμάκια της Εθνικής αλλά και των συλλόγων τους!
Οι ερωτήσεις μετά από τη σύντομη ομιλία των 2 αθλητών έπεσαν βροχή και ήταν επί παντός επιστητού… Οι 2 μεγάλες αυτές αθλητικές μορφές έδωσαν για άλλη μία φορά το στίγμα τους και τις φιλοσοφικές τους τοποθετήσεις! Έδειξαν με σαφή τρόπο το δύσκολο δρόμο της επιτυχίας και κατέδειξαν στους μικρούς αθλητές, με το προσωπικό τους παράδειγμα, ότι ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!

Καλαμπόκης
Απαιτούνται καλλιέργεια πνεύματος, αστείρευτα ψυχικά αποθέματα, εμμονή και προσήλωση στους στόχους, διάθεση για συνεργασία και πάνω απ’ όλα ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!

Μάντζαρης
ΓΙΑΝΝΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ σας ευχαριστούμε ολόψυχα κι ευχόμαστε ο χώρος του γηπέδου να αποτελεί για πολλά χρόνια ακόμα τον κόσμο των ονείρων σας!!!