Παραμένει στις Σέρρες, ωστόσο σε διαφορετική ομάδα από τους Ικάρους Σερρών ο Γιάννης Κακιούζης. Ο πολύπειρος φόργουορντ τη νέα αγωνιστική σεζόν στα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής θα φοράει τη φανέλα του Πανσερραϊκού, προσφέροντας μεγάλη ενίσχυση στην ομάδα του Σέργιου Ποργιόπουλου

Στο παρελθόν, ο Κακιούζης είχε αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, η ιταλική Μοντεκατίνι, με την οποία πήρε και την πολυπόθητη άνοδο στην Α1 της Ιταλίας, ο Πανιώνιος, ο Ηλυσιακός, η ΑΕΚ, με την οποία έπαιξε και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση την Euroleague, η Δάφνη, το Παγκράτι, το Λαύριο, ο Μακεδονικός, η Κύμη, ο Παπάγος και πρόσφατα βρέθηκε στο ρόστερ των Ικάρων Σερρών

Πλέον καλείται να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του ξανά στη Β’ Εθνική κατηγορία με τη φανέλα του Πανσερραϊκού

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:

“Η επιστροφή των «λιονταριών» στη Β’ Εθνική Κατηγορία μετά από 40 χρόνια, σηματοδοτείται από μια σπουδαία μεταγραφή! Ο πολύπειρος Γιάννης Κακιούζης ανήκει, επίσημα πλέον, στο δυναμικό του Πανσερραϊκού Κρι Κρι και με το ταλέντο, το πνεύμα και τη νοοτροπία νικητή που τον διακρίνουν, αναμένεται να τον ενισχύσει σημαντικά την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

– Ο υψηλόσωμος power forward (2,05μ.) ξεκίνησε την καριέρα του στον Ιωνικό Ν.Φ. μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του Μιχάλη, πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα το 2005. Το 1999 αγωνίστηκε στην ιταλική Μοντεκατίνι πετυχαίνοντας την άνοδο στην Α1 Κατηγορία της γείτονας χώρας. Στα «σαλόνια» της ελληνικής Α1 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανιωνίου για 2 χρόνια (1999-2001), του Ηλυσιακού (2003-2004) και της ΑΕΚ (2004-2005), με την οποία μάλιστα συμμετείχε και στη διοργάνωση της Euroleague. Για πολλά χρόνια αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες της Α2 Κατηγορίας (Δάφνη, Παγκράτι, Λαύριο) πετυχαίνοντας μάλιστα δύο ανόδους στην Α1 με τον Μακεδονικό (2003) και την Κύμη (2016). Την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στη Β’ Εθνική με την ομάδα του Παπάγου που ανέβηκε στην Α2 Κατηγορία και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην πόλη μας φορώντας μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τη φανέλα των Ικάρων. Διεθνής χρήστηκε με τις Εθνικές Ομάδες Ελπίδων και Εφήβων, λαμβάνοντας με την τελευταία μέρος στο Eurobasket 1996.

Γιάννη, σε καλωσορίζουμε με χαρά στη μεγάλη «οικογένεια» του Πανσερραϊκού και σου ευχόμαστε από καρδιάς μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: