Ο Κώστας Μητσού θα παραμείνει κάτοικος Ρόδου για ακόμη μία χρονιά καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Διαγόρα. Μάλιστα ο 24χρονος αθλητής ύστερα από μία εξαιρετική σεζόν, αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του Διαγόρα και αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα στην άνοδο της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Μητσού έχει ύψος 1,90, καλύπτεις τις θέσεις γκαρντ και διαθέτει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Θέλοντας να τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει μία θετική πορεία στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ανανέωσε μετά από σύντομες συζητήσεις την συνεργασία του με τον Διαγόρα.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Ιβίσκο, στους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου, αλλά και στο Ροδίων Άθλησης

Δείτε την ανακοίνωση του Διαγόρα Ρόδου:

«Μετά τον Χρήστο Καταβαίνη, το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την ανανέωση ενός άλλου Ροδίτη αθλητή στην ανδρική ομάδα. Πρόκειται για τον Κώστα Μητσού, η προσφορά του οποίου την περασμένη περίοδο ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Ο Μητσού είναι 24 ετών, έχει ύψος 1.90μ. και αγωνίζεται στη θέση του «γκαρντ». Παλαιότερα έπαιξε στον Ιβίσκο, στους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου (Γ΄Εθνική) και στο Ροδίων Άθλησης. Ο Γ.Σ. Διαγόρας του εύχεται η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και να γνωρίσει νέες μεγάλες επιτυχίες».