Εργατικός, υπομονετικός, σεμνός… Συστατικά που τον χαρακτήρισαν, και έβγαλε εις πέρας ένα δύσκολο έργο. Ο Γιώργος Σίμος ανταμείφτηκε από την διοίκηση του Πόλις, η οποία του έδωσε τα “κλειδιά” για να οδηγήσει την ομάδα και στη Β’ Εθνική.

Ο ικανός τεχνικός με τοποθέτησή του στο facebook ευχαρίστησε την διοίκηση αλλά εξόχως επικοινωνιακός έδωσε και το στίγμα της επόμενης ημέρας, με μήνυμα προς παίκτες:

“Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πόλις Καλλιθέας για την τιμή που μου έκανε να μου κάνει πρόταση ανανέωσης συνεργασίας για το δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με την ομάδα τα βρήκαμε σε ένα λεπτό, τόσο διαρκέσανε οι διαπραγματεύσεις. Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε πρέπει όλοι να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας ώστε αυτή η παρέα να παραμείνει και του χρόνου ίδια.

Στόχος μας ο κορμός να παραμείνει ίδιος και με λίγες και καλές προσθήκες να πλαισιώσουμε το ρόστερ της ομάδας, ώστε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και στη Β’ Εθνική. Από την μεριά μου υπόσχομαι να δώσω το 1000% και πολύ σκληρή δουλειά για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επιλέξανε”.