Δεν είναι μυστικό, ότι ο Σπόρτιγκ ψάχνει την επάνοδό του στους κεντρικούς πρωταγωνιστές του ελληνικού μπάσκετ, έστω και μακροπρόθεσμα. Ο ιστορικός σύλλογος των Πατησίων, συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής και άπαντες έχουν συναίσθηση της αποστολής τους, σε ένα οικογενειακό κλίμα όπως φάνηκε στο χθεσινό γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση του συλλόγου, με το βασικό του χορηγό να βρίσκεται πάντοτε κοντά του. Η συσπείρωση, υπό τον κόουτς Στέλιο Κλήμη, είναι εμφανής και ο Σπόρτιγκ είναι έτοιμος για τις νέες του προκλήσεις.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Γεύμα παρέθεσε στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Σπόρτιγκ η διοίκηση του συλλόγου λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Το γεύμα δόθηκε στο παραδοσιακό ψητοπωλείο «Τριγύρω απ’ όλα» των Βασίλη και Θανάση Ροπόδη, που αποτελεί επίσημο χορηγό του ανδρικού τμήματος από την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά. Το παρόν έδωσαν σύσσωμοι οι καλαθοσφαιριστές, ο προπονητής Στέλιος Κλήμης, η διοίκηση της ομάδας και απλοί φίλαθλοι.

Σαν μια οικογένεια και σε κλίμα συσπείρωσης λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς όλοι ευχήθηκαν στους αθλητές και στον προπονητή υγεία και πολλές επιτυχίες με την ιστορική φανέλα του συλλόγου στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 22:00, άλλωστε, η ανδρική ομάδα ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με αντίπαλο την ΕΚΣΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ (εκτός έδρας) για την Ε’ Φάση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ».