Αγώνας για ιδιαίτερα σημαντικό σκοπό, αναμένεται να διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Μαΐου στο Ευθύμειο Κέντρο, με τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου να υποδέχεται τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος. Τα έσοδα της εν λόγω φιλικής αναμέτρησης, θα διατεθούν στο μοναδικό κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης που υφίσταται στην Κόρινθο, με αυτό μάλιστα να καλύπτει τις ανάγκες των Νομών Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ένα πολύ σημαντικό γεγονός θα φιλοξενηθεί στις 11 Μαίου στην πόλη μας. Όλα είναι έτοιμα για τον μοναδικό μπασκετικό αγώνα μεταξύ των Καλαθοσφαιριστών του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου και των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (11/5), στις 6,30 το απόγευμα, στο ΔΑΚ Κορίνθου.

Μεγάλα αστέρια του παρελθόντος, στην ομάδα των Βετεράνων της Ελλάδας…όπως Ευθύμης Ρεντζιάς, Νάσος Γαλακτερός, Γιάννης Γιαννούλης, Νίκος Μπουντούρης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Λευτέρης Κακιούσης, Γιώργος Σιγάλας,Μπάνε Πρέλεβιτς…..

Δεν θα υπάρχει τιμή εισιτηρίου, αλλά συμβολική καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού ως αντίτιμο, για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού».