Ο Βαγγέλης Λιόλιος και η παράταξή του θριάμβευσε στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Μεταξύ αυτών ήταν και ένα “παιδί” του Μίλωνα, ο Κωνσταντίνος Ασημαμόπουλος, ο οποίος εκλέχθηκε μάλιστα και στο νέο 17μελές διοικητικό συμβούλιο, ωθώντας το σύλλογο της Νέας Σμύρνης να εντάξει συγχαρητήρια τόσο για τον ίδιο, όσο και για το νέο πρόεδρο της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟΝΣ Μίλων εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στον Ευάγγελο Λιόλιο και τα μέλη του νέου ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που αναδείχθηκαν από τις χθεσινές αρχαιρεσίες.

Ιστορική ημέρα όμως και για τον Μίλωνα και όλη την αθλητική οικογένεια του συλλόγου καθώς ένας δικός μας άνθρωπος ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, εξελέγη ως μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ καταλαμβάνοντας μάλιστα την 5η εκλόγιμη θέση με 260 ψήφους.

Είναι αξιοσημείωτο πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Μίλωνα που διοικητικός παράγοντας εκλέγεται στην ΕΟΚ (Στο παρελθόν ο Πρόεδρος Μιχάλης Σακελλαρίδης είχε διατελέσει αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ).

Ευχή όλων ο νέος Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΟΚ να δουλέψουν σκληρά για να επαναφέρουν το άθλημα σε αναπτυξιακή τροχιά, να δώσουν νέα πνοή και να το ξανακάνουν πρωταγωνιστή».