Σαν τελικό βλέπουν άπαντες στο στρατόπεδο του Χαλανδρίου την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα. Οι “κόκκινοι” ψάχνουν το “διπλό” που θα τους διατηρήσει “ζωντανούς” στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Ο ηγέτης των νεοφώτιστων στο φετινό πρωτάθλημα, Μάικ Ευαγγελίτσης, μίλησε στο basketblog.gr για την μονομαχία με την Καλαμάτα τονίζοντας πως “είναι ματς χωρίς αύριο. Το θέλουμε και οι δύο ομάδες. Όποια ομάδα χάσει αύριο, δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα”, για να συνεχίσει αναφερόμενος στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στους κόλπους του Χαλανδρίου:

Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Παρότι είμαστε καινούργια ομάδα, είμαστε πολύ καλά. Είμαστε μία παρέα από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες. Σαν σύλλογος απέναντι στους παίκτες είναι πολύ τυπικός στις πληρωμές. Στις εποχές που ζούμε, η ομάδα είναι κάτι παραπάνω από φερέγγυα. Ό,τι χρειαστείς, το έχεις. Μας παρέχει τα πάντα. Είναι η ιδανική λύση για κάθε παίκτη. Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη διοίκηση για όσα μας προσφέρει”.

Σημαντικό ρόλο στην πολύ καλή φετινή αγωνιστική του παρουσία, όμως, παίζει και ο προπονητής των “κόκκινων”. Ο Αργύρης Καρούτζος έχει εξαιρετική συνεργασία με τον πολύπειρο σέντερ τη φετινή σεζόν, όπως αποκάλυψε ο Μάικ Ευαγγελίτσης: “Τον νιώθω σαν πατέρα μου. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι δίπλα σε όλους μας. Είναι εξαίρετος άνθρωπος. Θα ήθελα να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για πολλά χρόνια, ακόμα μέχρι να τελειώσω την καριέρα μου.»