Ο ΚΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στον 1ο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής, μετρώντας επτά νίκες στις πρώτες δέκα αγωνιστικές.

Ο προπονητής των Κορίνθιων, Δημήτρης Μανωλιτσάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, μίλησε για την πορεία της ομάδας του μέχρι στιγμής, τους στόχους για τη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Γλαύκο που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και τον απολογισμό που κάνει: «Στην αρχή το ρόστερ είχε δομηθεί διαφορετικά, όμως δύο σοβαροί τραυματισμοί αναγκαστικά μας άλλαξαν τα πλάνα. Χάσαμε με πρόσθιους χιαστούς τους Καραχοντζίτη και Σιμιτζή. Ύστερα από αυτές τις ατυχίες είπαμε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Είναι δύσκολο να αλλάζεις μέσα στη χρονιά την αγωνιστική φιλοσοφία, όμως δεν είχαμε άλλη επιλογή. Το καλό είναι ότι έχουμε 3-4 έμπειρα παιδιά (Δανιήλ, Τσακιρίδης, Κατσαμάκης, Σταυρόπουλος) που μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις και προσπαθήσαμε να τους παντρέψουμε με τη δυναμική και τον ενθουσιασμό των νέων που βρίσκονται στο ρόστερ. Αυτό που είχαμε πει από την αρχή με τη διοίκηση ήταν ότι ο στόχος της ομάδας είναι να σωθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα κι αν βγει κάτι καλό θα είναι ευπρόσδεκτο. Μέχρι στιγμής ο απολογισμός κρίνεται θετικός. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε την έδρα μας κι αν κάνουμε κάποια καλά «διπλά» που θα αλλάξουν κι άλλο την ψυχολογία θα είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τους στόχους που έχει η ομάδα από εδώ και πέρα: «Εμείς αυτό που θέλουμε και θα επιδιώξουμε είναι να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο και παράλληλα να γίνει μια προσπάθεια για να εντάξουμε ακόμα περισσότερο τα νέα παιδιά στο πρόγραμμα της ομάδας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μας βοηθήσουν και θα τα βοηθήσουμε. Βαθμολογικά, στόχος είναι να διατηρηθούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Το πρωτάθλημα δεν ήταν και δεν είναι ο στόχος μας, όμως αν δούμε ότι έχουμε την ευκαιρία δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη».

Για το παιχνίδι που έρχεται, κόντρα στο Γλαύκο: «Είναι ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας κι όπως είπα και πριν θέλουμε να τη διαφυλάξουμε. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και ειδικά τώρα που προερχόμαστε από ήττα θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα για να κάνουμε γιορτές ευχαριστημένοι. Όπως και να έχει το βλέπουμε ως ένα δύσκολο παιχνίδι κι έτσι το αντιμετωπίζουμε».