Όπως σας είχε ενημερώσει το basketblog.gr από τις 15/05 (στο άρθρο με τίτλο “Προς παραμονή ο Μανωλιτσάκης”), Ποσειδώνας και Δημήτρης Μανωλιτσάκης θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και την επόμενη σεζόν.

Ο προπονητής των “μπλε” δέχθηκε αρκετές προτάσεις από ομάδες εθνικών κατηγοριών, αλλά η άριστη συνεργασία και η επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα του Λουτρακίου ήταν αυτή που “σφράγισε” τη συμφωνία. Έτσι, για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν ο Δημήτρης Μανωλιτσάκης θα συνεχίσει να κάθεται στην άκρη του πάγκου του Ποσειδώνα στοχεύοντας στην παραμονή στην κατηγορία.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του, οι άνθρωποι του συλλόγου στράφηκαν στην επίλυση των υπόλοιπων θεμάτων προς επίλυση με πρώτο και καλύτερο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μέσω χορηγιών. Οι ιθύνοντες του Ποσειδώνα ψάχνουν συμπαίκτες για να μπορέσουν να ενισχύσουν το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του ο κόουτς Μανωλιτσάκης καθώς η αποχώρηση πολλών παικτών του περσινού ρόστερ καθιστά αναγκαία την μεταγραφική ενίσχυση σε πολλές θέσεις.