Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα θα μπορούσαν να είχαν φέρει προβληματισμό στις τάξεις οποιασδήποτε ομάδας. Όχι, όμως, στην Πεντέλη, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί με απόλυτη ηρεμία και προσήλωση στον στόχο της ανόδου. Οι νεοφώτιστοι “πληρώνουν” στις πρώτες αγωνιστικές την έλλειψη εμπειρίας από την κατηγορία και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν σε αυτή, χωρίς, όμως, να απογοητεύονται.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις “τρέχουν”, άλλωστε, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει χρόνος για… συναισθηματισμούς. Το παιχνίδι αυτής της Κυριακής απέναντι στον Μίλωνα αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα των βορείων προαστίων προκειμένου να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων, Φίλιππος Ταμπάκης, μίλησε στο basketblog.gr για την κατάσταση που επικρατεί στην Πεντέλη τονίζοντας πως τα πάντα παραμένουν ανοιχτά, χωρίς να υπάρχει κάποια έξτρα πίεση από την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Το πρωτάθλημα βρίσκεται, άλλωστε, στις πρώτες αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει πως η ανατροπή δεδομένων είναι κάτι παραπάνω από πιθανή.

Υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα. Από την άλλη είμαστε ήσυχοι. Δεν υπάρχει προβληματισμός, απλά ψάχνουμε να βρούμε πως μπορούμε να πάμε. Ήμασταν άτυχοι γιατί παίξαμε νωρίς δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια όπως αυτά με Πολυκράτη και Εργοτέλη. Ήταν νωρίς για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τις καταστάσεις”, δήλωσε αρχικά ο κόουτς Φίλιππος Ταμπάκης και κατέληξε: “Απ ότι βλέπουμε δεν υπάρχουν ομάδες φόβητρα. Πιστεύω πως με εξαίρεση την Ιεράπετρα και την Παναγίτσα όλοι οι άλλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Αυτό που μας λείπει είναι η ουσία“.