Η οικονομική φερεγγυότητα του Αετού και η πρόθεση του προέδρου του, κ. Παπαχριστόπουλος να μετατρέψει την ομάδα σε πρωταγωνίστρια έχουν φέρει μεγάλες προσδοκίες εν όψει της επόμενης σεζόν. Η άνοδος στη Β’ Εθνική αποτελεί τον στόχο των “κυανέρυθρων” και υπό αυτό το σκεπτικό κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι πάρα πολλές, αφού υπάρχει το χρονικό, αλλά και οικονομικό, περιθώριο να πέσουν στο τραπέζι μεγάλα ονόματα με εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Α2 και της Β’ Εθνικής. Ένα από αυτά είναι και του Αλέξανδρου Μπάρδα. Ο πολύπειρος φόργουορντ είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στο προσκήνιο για τους ανθρώπους του Αετού, αφού η αδιαμφισβήτητη ποιότητά του σε συνδυασμό με την εμπειρία του δημιουργούν ένα δελεαστικό πακέτο.

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Αετού για αυτό το καλοκαίρι, αφού ενδεχόμενη απόκτησή του θα αναγάγει το συγκρότημα του Κώστα Παπαμάρκου στο Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο Νότου.