Η Παναχαϊκή πήρε ακόμα μία σπουδαίας σημασίας νίκη την Κυριακή στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, λυγίζοντας τους Δρομείς Τρίπολης με 66-49 και έτσι ανέβηκε στο 5-7.

Οι «ροσονέρι» του Νίκου Ζίζηλα ζορίστηκαν μόνο στο 1ο δεκάλεπτο, το οποίο βρήκε την πατρινή ομάδα να προηγείται με 20-13, αλλά έκτοτε οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και η 5η φετινή επικράτηση ήρθε με σχετική ευκολία, με τους Δρομείς να πέφτουν στο 4-7.

Ο βοηθός του Ν.Ζίζηλα, Νίκος Μενούνος, αναφερόμενος στο που κρίθηκε η νίκη επί των Δρομέων, μίλησε στο basketblog και παράλληλα κράτησε χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια και φυσικά για το στόχο της παραμονής.

Τα όσα ανέφερε:

«Γνωρίζαμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία σκληρή ομάδα, όπως η Τρίπολη, που μπαίνει δυνατά σε όλα τα παιχνίδια της. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη, είχαμε δουλέψει σκληρά και είναι θετικό ότι τα καταφέραμε.

Το καλό ήταν διπλό, αφού πήραμε και τη διαφορά από την ήττα στον 1Ο Γύρο, απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει για παραμονή, όπως και εμείς και αυτό ίσως παίξει ρόλο στο τέλος.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και από εδώ και πέρα θα κάνουμε ότι κάνουμε πάντα. Δηλαδή να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, με δουλειά και υπομονή, για να φτάσουμε στο στόχο μας.»