Ένα βήμα από την ολοκλήρωση του παζλ της νέας αγωνιστικής περιόδου απέχει, πλέον, το Χαλάνδρι, το οποίο έκλεισε τις “τρύπες” που υπήρχαν στην περιφερειακή του γραμμή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι “κόκκινοι” προχώρησαν στην απόκτηση δύο παικτών, οι οποίοι, αν και νεαροί, διαθέτουν σημαντική εμπειρία από τα των Εθνικών κατηγοριών αφού έχουν αγωνιστεί επί σειρά ετών σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Ο λόγος για τους Αντώνη Αντωνόπουλο και Φίλιππο Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα του Παναγιώτη Κακαλιά στην περιφέρεια. Αμφότεροι αγωνίστηκαν πέρσι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας με Κρόνο Αγ. Δημητρίου (Αντώνης Αντωνόπουλος) και Νήαρ Ηστ (Φίλιππος Παπακωνσταντίνου).

Η πρόταση που τους κατέθεσε το Χαλάνδρι ήταν πολύ καλή, η παρουσία του Παναγιώτη Κακαλιά στον πάγκο της ομάδας επέτεινε τα… θετικά στοιχεία της υπόθεσης και, πλέον, θα φορούν τη φανέλα των “κόκκινων” για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πλην αυτών, όμως, το Χαλάνδρι έκανε δικούς του και τους Λεωνίδα Αθανασιάδη (από Γαλάτσι) και Αλέξανδρο Ζαρκαδούλα (από Ελευθερία Μοσχάτου) ολοκληρώνοντας το… μεταγραφικό καρέ στις θέσεις των γκαρντ με τον καλύτερο τρόπο.

Πλέον, οι “κόκκινοι” αναζητούν στην αγορά έναν σέντερ για να ολοκληρώσουν τη στελέχωση της ομάδας.