Στην Κόρινθο άργησαν αν δημιουργήσουν την φετινή ομάδα, αλλά μάλλον ήξεραν τι έκαναν, καθώς τα πάντα ήταν έτοιμα και σχεδιασμένα, μετά την ένωση του Παλαίμωνα με τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου.

Έτσι, με το ξεκίνημα της σεζόν ο Κ.Α.Ο.Κ θυμίζει «τρένο» που δημιουργήθηκε έχοντας ως μοναδικό στόχο την άνοδο, και πλέον προπορεύεται στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, έχοντας 4/4 και στοχεύοντας στο απόλυτο, υποδεχόμενος τη Νέα Ιωνία την προσεχή Κυριακή (8/11). Η ομάδα του coach Μανωλιτσάκη, εκτός από το απόλυτο, διαθέτει και αμυντική γραμμή…μπετόν, έχοντας δεχθεί 184 πόντους (46 κατά μέσο όρο) σε τέσσερα παιχνίδια, και πλέον καλεί τον κόσμο της πόλης να σταθεί δίπλα στην ομάδα για το παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία.

Αναλυτικά:

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ (5χ5) ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ…….

Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών στο μπάσκετ.1ος ομιλος Νότου.

Η Ομαδα μας υποδέχεται την ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ την Κυριακή 8/11/ 2015 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου , σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι καλαθοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους και φίλους του μπάσκετ, να γεμίσουν το γήπεδο και να υποστηρίξουν το σύλλογο στον κρίσιμο προσεχή αγώνα.

Η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθειά της με τη δύναμη και το πάθος που της μεταφέρει ο κόσμος της….για το 5χ5…